Boxingbag

B

oxingbag is Nederland aan het veroveren en wie bij Brothers een les Boxingbag komt volgen, ontdekt al snel waarom. Op Bokszakken die aan de muur verstevigt zijn verschillende stoot- en traptechnieken geoefend worden. Dit alles op het ritme van opzwepende muziek. Door het trappen en stoten worden vrijwel alle spieren in je lichaam aan het werk gezet. Je kunt al je energie en stress botvieren op de Boxingbag. De oefeningen zijn intensief en vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, vet verbrandt en een beter figuur krijgt. Maar bovenal! Boxingbag is waanzinnig om te doen. Jezelf laten gaan terwijl de muziek je aanspoort om alles te geven wat je hebt. Wat een kick!

OVERIGE GROEPSLESSEN

KICKBOKSEN & BOKSEN

Kickboksen

Passie voor de vechtsport

Boksen

Oldskool bokstraining 

Jeugd Kickboksen

Discipline en zelfvertrouwen

Boxingbag, Circuit training & Pads training

Dames vs Heren

Winnen de mannen of de vrouwen?

Boxingbag

gewichtsverlies, spieropbouw, conditie

Circuit Training

meest effectieve fullbody workout

Pads training

conditie, reactievermogen en coördinatie

wat onze
leden zeggen

 • Fijne sportschool met ruimte voor een lach (en soms ook een traan). Geen opgepompte haantjes met dito gedrag. Zeer sympathieke trainers die jou ook beter en fitter willen maken. In de sportschool wordt getraind door alle lagen van de bevolking, iedereen is hier welkom. Van kamper tot advocaat, van afgetraind lijf tot de iets steviger gebouwde, van jong tot oud. Dit resulteert in een leuke mix van leden die respect hebben voor elkaar en allen hetzelfde doel hebben. Tuurlijk wordt er ook gewoon geld verdiend, maar bij de bakker is het brood ook niet gratis. Eigenaar Bappie heeft hart voor de zaak en is 7 dagen per week in de weer om zijn sportschool nog beter te maken. En laten we ook moeder Nel niet vergeten, zij staat ook dag en nacht klaar voor de leden. Ze doet 's-ochtends het licht aan en 's-avonds vaak ook weer uit

  Wij Zijn De De Roontjes
 • Naar aanleiding van een schouder revalidatie hier begonnen. De instructeur heeft mij heel goed en professioneel geholpen. Samen hebben we gekeken wat ik kan . Waarbij ik goede uitleg kreeg over de apparaten en waar ik op moet letten. Verder zijn de medewerkers ontzettend vriendelijk en erg meelevend. Waardoor je je erg op je gemak voelt . Met andere woorden een super sportschool. Ik zeg allemaal doen en schrijf je in.

  Esther Veulings Blatter
 • we hebben overall rond gekeken maar toch kwamen we 3 maanden geleden bij BROTHERS terecht en gelijk kwam dat familie gevoel omhoog en besloten onze zoon denley hier op kickboxen te doen nu 3 maanden verder als ik dan terug kijk was dit besluit het beste wat we konden doen. team brothers wij zijn Trots op jullie zo als jullie met kids en ouders omgaan GO ON !!!! BROTHERS FOR LIFE

  Dennis Lollie
 • nooit gedacht dat als ik niet kan sporten ik het mis maar bij Brothers wel. Sport er graag, de lessen zijn pittig maar heerlijk !!

   

  Mandy de jonge

 • Toffe en gezellige sportschool met leuke mensen en heerlijke koffie.

   

  Henk evenboer